Interieur design

Voor veel mensen is het inrichten van een woon- of slaapkamer een hele opgave. Zeker wanneer de kamer nog helemaal leeg is, is het maken van de juiste keuzes een enorme opgave. Waar begin je mee? Welke kleuren gebruik je, hoe maak je de indeling, wat zet je neer of hang je op en hoe weet je of alles goed bij elkaar past?

Het maken van een ontwerp of design voor je interieur is een stuk vakwerk dat niet iedereen beheerst.

De eerste stap is het bepalen van de bestemming van de ruimte. Het maakt namelijk nogal wat uit of het een woon- of slaapkamer moet worden, of een ruimte met een kantoorbestemming. Hoeveel mensen gaan er van deze ruimte gebruik maken, en welke sfeer of uitstraling wil je graag hebben?

Er zijn maar weinig mensen met gevoel voor interieurontwerp. De meesten hebben maar weinig besef voor kleur en, kleurcombinaties en de invloed van (kunstmatig) licht in een kamer. Om een nieuwe ruimte goed in te richten, kan het geen kwaad om extern interieuradvies in te winnen. Het raadplegen van een professional zoals Esther Kooi van TOET Wonen die met een onafhankelijke blik uw woning of kantoor zal bekijken en ook een plan kan opstellen voor een gebalanceerd interieurontwerp, is dan ook het beste dat u kunt doen in deze situatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *