Wie ik ben

foto van ashtonHallo, mijn naam is Ashton Wilschut en ik woon in Enschede. Ik ben gefascineerd door alles wat te maken heeft met design en techniek. Denk hierbij aan industrieel- en product design, maar ook aan architectuur. Je kunt denken aan grafisch design, maar ook aan internet en web design. Moderne computers hebben mijn belangstelling, maar ook de historie van de allereerste (schaak) computers fascineren mij mateloos.

Na mijn opleiding Product Design, heb ik eerst een wereldreis gemaakt van ruim een half jaar.

Het was niet allen voor de fun. In veel wereldsteden heb ik projecten en musea bezocht die verband houden met mijn opleiding en passie. In dit blog hoop ik over mijn belevenissen meer te kunnen vertellen. Op de slider op de Home pagina, toon ik foto’s van mijn reis. Foto’s die me blijven boeien.

Veel plezier op mijn blog.

Ashton

 

Twitter :  https://twitter.com/AshtonWilschut

 

Contact:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht